Aile ve arkadaşlar için toplantılar

Bir grup internet ve teknoloji bağımlısı aile ve arkadaşlarından oluşan bir grup, deneyimlerini, güçlerini ve umutlarını paylaşmak için haftalık düzenli IT-Anon toplantıları düzenliyor. Sevdiğiniz kişi internet ve teknoloji bağımlılığı çekiyorsa ve IT-Anon'un toplantılarına katılmak istiyorsanız, haftada iki kez Pazartesi günleri 21.00 ET/3:00 CET ve Çarşamba günleri 08:00 ET/2pm CET'de buluşuyor:

Her pazartesi
9pm US Eastern; 8pm Central; 6pm Pacific; 1am GMT; 3am CET
Yakınlaştırma Bağlantısı
Toplantı Kimliği: 817 2874 0770
Şifre: ITAnon4Me

Her çarşamba
8am US Eastern; 7am Central; 5am Pacific; 12pm GMT; 2pm CET
Yakınlaştırma Bağlantısı
Toplantı Kimliği: 817 2874 0770
Şifre: ITAnon4Me

*Not: Yaz Saati Uygulamasında yapılan değişikliğin senkronize olmadığı yılın birkaç haftasında, ABD Doğu Saati'ni takip ederiz.

Daha fazla bilgi için, bize ulaşabilirsiniz. itanonwelcome@gmail.com.